Den personliga webbyrån
i Kungsbacka


Xonet är er personliga webbyrå i Kungsbacka som kan hjälpa er med koncept, design, produktion och förvaltning av er nya hemsida. Vi jobbar främst med publiceringsverktyget WordPress för att skapa moderna, snabba och tilltalande hemsidor som fungerar lika bra på mobilen som på datorn. Vi har mer än 20 års erfarenhet av webbproduktion / webbdesign.

Vad kostar en hemsida?

Priset för en hemsida är styrs av hur avancerad den är. En enklare hemsida kan kosta från 15 000:- men beroende på funktionalitet (exempelvis en webbshop) så kan det bli en större investering. Vi lämnar självklart offert utifrån den kravspecifikation som vi tillsammans med er tar fram.

Få gratis offert

Hur lång tid tar det att göra en hemsida?

Beroende på funktionalitet så ligger produktionstiden på mellan 2 – 8 veckor. Givetvis förutsätter det att vi har all information vi behöver från er.

Är era hemsidor SEO anpassade?

Självklart bygger vi er hemsida utifrån ett “Google-perspektiv”. Detta så att inga tekniska hinder föreligger som hindrar er från att nå topplaceringar på Google. Idag handlar sökmotoroptimering mycket om användarvänlighet och relevant innehåll. Med vår expertis så säkerställer vi att er nya hemsida är så bra den kan bli ur ett SEO-perspektiv. Vill ni att vi aktiv jobbar med er sökmotoroptimering så kan vi erbjuda löpande SEO-avtal där vi kontinuerligt jobbar med er SEO.

Kan vi besöka er webbyrå i Kungsbacka?

Absolut, vår webbyrå finns i Kungsbacka, 30 min från Göteborg. Vi kan även besöka er eller så bokar vi in ett video- / telefonmöte.

Varför ska vi välja er för produktion av vår nya hemsida?

– Eftersom vi har lång erfarenhet så jobbar vi kostnadseffektivt för att kunna erbjuda er bästa resultat till bästa möjliga pris.
– Våra hemsidor laddar snabbt, fungerar på alla enheter, är enkla att uppdatera och byggda med senaste teknologin.
– Vi kan erbjuda supportavtal där vi tar hand om det löpandet arbetet med att hålla er hemsida aktuell.


Titta gärna på vår portfolio av webbsidor vi har producerat för våra nöjda kunder.

Xonet – din webbyrå i Göteborg!