Webb

Hemsidor som levererar

Vår kärnverksamhet är att skapa hemsidor. Utifrån dagens krav på snabbhet och enkelhet använder vi oss av den modernaste tekniken och de bästa verktygen. Syftet är att skapa effektiva hemsidor på kostnadseffektivt sätt, så att de generar affärer och uppmärksamhet på marknaden.

Gå vidare så får du veta mer

DESIGN

Grafiskdesign & trycksaker

Vi på Xonet samarbetar med Mermont Form & Design som drivs av Thérese Marberg. Hon har lång erfarenhet från kända reklambyråer i Göteborg och fokuserar på att ge ditt företag en visuell profil i form av annonser, broschyrer, skyltar, hemsidor, visitkort med mera.

Vill du veta mera? Tryck här.

COPY

När du saknar ord.

Vi har även kopplat en av Göteborgs mest erfarna copywriters till oss. Torbjörn Wannerfeldt har varit delägare/VD på flera byråer och arbetat med Volvo, Ford, Astra Zeneca, Stora Enso, DB Schenker m fl, med allt från koncept, annonser och broschyrer till radio och TV.

Torbjörn berättar mer

FOTO & FILM

Bilder som talar

Med många års erfarenhet från samarbete med några av Sveriges bästa fotografer, så kan vi skapa de bilder och den image som är så viktig för ditt företag. Vare sig det handlar om porträtt, produktbilder eller emotionella och säljande bilder med den där lilla extra touchen.

Se vår portfolio